• Prev
  • 1
  • Next
mrt 06 2016

Aartsengel Michael -
Een Mens die vanuit Bewustzijn tot Handelen Komt,
Kan de Hele Wereld Veranderen

Aartsengel Michael

6 maart 2016

Geliefde Lord,

Ik ben in het boek aan het lezen: "De terugkeer in het Paradijs -

Aartsengel Michael, gechanneld Christoph Fasching". Hierin lees ik de volgende tekst;
"Het facet om afgescheiden van elkaar te leven hebben jullie tot in al je poriën doorleefd en er is geen reden meer om jullie nog langer met deze ervaring bezig te houden. Het zal een grote opluchting
zijn als jullie erachter komen dat alle mensen precies
hetzelfde voelen en dezelfde wensen koesteren om eindelijk
deze kant van de wereld te kunnen verruilen voor de andere. Jullie staan op deze drempel en beginnen langzaam de
deuren te openen naar de toekomst van de eenheid."

Dit boek is ook alweer een paar jaar geleden geschreven, niettemin mooi om te herlezen. Mijn vraag aan u geliefde Lord is de volgende:

Hoe komt het dat er nog steeds mensen zijn die niet op deze manier leven.
Zijn velen er dan nog niet achter gekomen dat wij allemaal, zoals u zegt in de tekst, precies hetzelfde voelen en dezelfde wensen koesteren?
Dit lijkt mijns inziens nog niet echt het geval te zijn, daar er nog zoveel tegenstrijdigheden plaatsvinden in gedachten, woorden en daden.
Dus het moment van de grote opluchting is er nog niet, denk ik zo.

Ik weet ook wel geliefde Michael dat jullie net zomin als wij in de glazen bol kunnen of zullen kijken, daar de toekomst niet echt vastligt.

Maar kunt u ons een beetje overzicht hiervan geven, hoever wij reeds "gevorderd " zijn op het pad van heling en transformatie in zijn algemeenheid als menselijk ras.
Ik dank u voor uw antwoord.

Meer tekst volgt dmv de download van de volledige PDF van de channeling ..

hier
0 Comments
Categoriën :
feb 25 2016

"Sterven is "Afscheid" Nemen van dit Leven als

Overgang naar de Andere Dimensie"
Aartsengel Michael

16 Februari 2016

Geliefde Aartsengel Michael,

Tijdens ons leven op Aarde worden we meermaals geconfronteerd met de dood. Mensen, geliefden die ons verlaten door het sterven, overgaan naar die andere dimensie. Wij weten of vermoeden dat de dood geen sterven is -dit als bewuste mens- maar een overgang naar een ander leven. Overgaan naar een andere bewustzijnsvorm, toch zitten we met vragen hier rond. Over het stervensproces en het overgaan naar die andere dimensie of "de dood".

Het lijkt zo mooi, zoals we het in sommige verhalen lezen over de overgang van dit leven naar het andere leven, zoals bijna-doodservaringen beschreven worden. Wilt U geliefde Lord ons hier wat meer over vertellen, wat inzicht geven in en naar de overgang van dit leven, naar dat andere leven. Het gaan naar de andere dimensie. Even hierover wat verduidelijking graag. Is het de dood op zich die bij sommigen angst inboezemt, niet wetende wat het is (We hebben het - geloof ikzelf althans- al meermaals beleefd doorheen het reïncarnatie proces, maar zijn het vergeten.)

Wilt U voor ons geliefde Michael hier onze/de sluier van onwetendheid een beetje oplichten, of liever nog, helemaal graag, zodat we een beter beeld krijgen over/bij dit toch niet makkelijk benaderend onderwerp. Zodat we zonder angst en in overgave, het uur van sterven kunnen tegemoet treden indien onze tijd daar gekomen is.

Ik dank u wederom geliefde Engel van de Zon.

Meer tekst volgt dmv de download van de volledige PDF van de channeling ..

hier


0 Comments
jan 19 2016

Moeder Maria - "Liefde Is Gods Intentie"

19 januari 2016


Geliefde Moeder Gods,

Deze mooie kaarsjes met de afbeelding van U en de Heilige Bernadette, vond ik vandaag in een winkeltje. Het ontroert me, daar ik ook naar Lourdes ben geweest. (afbeelding van O.L.V. Van Lourdes, zie foto) Ik vind dit frappant, omdat je hier, waar ik woon, weinig of geen afbeeldingen van Heiligen vindt, laat staan van U lieve Moeder Gods.

Ik ben naar Lourdes geweest om U te bedanken, wegens een grote droom van me die in vervulling is gegaan. Ik kom nu ook weer tot U, nadat U tot mij bent gekomen via deze kaarsjes.

Ik herinner mij weer hoe U goede Moeder voor ons zorgt. Nimmer aflatend, altijd aanwezig. Enkel, vergeten wij dit weleens. Ik voel Uw aanwezigheid heel sterk en het geeft me kracht en moed, in moeilijke omstandigheden.

Geliefde Moeder Gods, ik dank U voor Uw nimmer aflatende zorg! Er zijn zo vele mensen die in nood zijn. Help ons. Bidt voor ons. Sta ons bij. Ik dank U.

Graag van U een boodschap ter ondersteuning.


Meer tekst volgt dmv de download van de volledige PDF van de channeling ..

hier
0 Comments
aug 25 2012

Assentie

Geliefde Aartsengel Michael, Deze dagen net voor de assentie van onszelf en moeder aarde zijn wel een beetje heftig, dit in de in de zin van de energieën die zeer sterk aanwezig zijn in deze vernieuwing. Het is ook heel veel zeker voor de gevoelige mens om te verwerken, en de lichtwerkers hebben hun handen vol nu! We weten en voelen dat de laatste loodjes gelegd worden op het pad van Vrede en Licht...
0 Comments
Tags :
Categoriën :